Dinsdag 13 juni

Locatie: Sophia Revalidatie, Vrederustlaan 180

10.00 – 14.00 uur

Kom naar Sophia Revalidatie!

En ervaar hoe sport en bewegen centraal staat bij revalideren.

Op dinsdag 13 juni tussen 10.00 en 14.00 uur opent Sophia Revalidatie haar deuren voor de wijk. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoeveel waarde Sophia Revalidatie hecht aan sport tijdens de revalidatiebehandeling. Sporten verbetert conditie, kracht en coördinatie en draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen en bepalen en verleggen van grenzen. Elke patiënt krijgt daarom aan het eind van zijn revalidatieperiode een persoonlijk sport- en beweegadvies bij het Sportloket.

 

Sportloket en advies

Tijdens de open dag op 13 juni kun je niet alleen een kijkje nemen bij het Sportloket en spreken met de bewegingsagoog, maar het is ook mogelijk jouw eigen fitheid te laten testen! De beweegcoach en de buurtsportcoach adviseert je vervolgens graag.

Smartlab

In de sportzaal kun je verschillende sportoefeningen doen en in de SmartLab de nieuwste technologische zorginnovaties uitproberen. In deze proeftuin onderzoekt Sophia Revalidatie of en hoe innovaties een plek binnen de zorgpraktijk kunnen krijgen.

Locatie

Sophia Revalidatie, Vrederustlaan 180