INLEIDING

Tijdens het slotevenement van stadsspelen Den Haag biedt Project Limitless Calisthenics demonstraties, en heeft men de kans om zelf Calisthenics uit te proberen. Bij Calisthenics traint men met het eigen lichaamsgewicht. Denk hierbij aan oefeningen zoals pull ups(optrekken)push ups(opdrukken),maar ook spectaculaire bewegingen zoals muscle ups, front lever, handstand etc. Calisthenics is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, man en vrouw. Probeer het nu uit, en kijk hoe sterk jij bent, en of Calisthenics iets voor jou is!

PROGRAMMERING

Hoe ziet jouw programma er per dag uit.
ZATERDAG 16 JUNI
Programmaonderdeel
Tijd
Opmerking
Calisthenics
Hele evenement
Vrije inloop, demonstraties
ZONDAG 17 JUNI
Programmaonderdeel
Tijd
Opmerking
Calisthenics
Hele evenement
Vrije inloop, demonstraties

SPORTAANBIEDER

Project Limitless is een Nederlandse Calisthenics organisatie en community gevestigd in Den Haag.
Wij willen mensen inspireren en motiveren met een gezonde levensstijl door middel van Calisthenics. Calisthenics is het trainen met het eigen lichaamsgewicht. Met Calisthenics train je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen kracht en snelheid, kortom alle componenten van je algemene conditie.
Wij bieden workshops, groepstrainingen en personal trainingen aan. Daarnaast hebben wij ook samen met gemeente Den Haag twee Calisthenics parken/outdoor fitness parken gerealiseerd. Waaronder een op Scheveningen strand, als een in natuurgebied Madestein in stadsdeel Loosduinen.
Heb je vragen en/of opmerkingen loop dan gerust langs, en/of neem contact met ons op via onze mail theprojectoflimits@gmail.com.
Bekijk ook onze social media kanalen!