Kom je samen met vrienden, vriendinnen, buren of familie sporten en bewegen tijdens de meivakantie? Op donderdag 10 mei ben je welkom in het Huijgenspark en Oranjeplein om gratis mee te doen met allerlei leuke sporten en activiteiten. De Stadsspelen zijn samen met Festival De Doorloop.

Doe mee met sporten die je al kent of probeer eens een nieuwe sport. Verenigingen en sportorganisaties uit de buurt zijn ook aanwezig, dus je kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Van voetbal tot dans, van BMX-fietsen tot klimmen. Voor jong en oud is er wat te doen, voor beginners en gevorderden. Iedereen is welkom! Bij sporten hoort ook een gezonde levensstijl. Je kunt testen hoe fit je bent en je kunt je eigen drankje mixen op de smoothiefiets!

Het doel van het Festival de Doorloop is om bewoners en omwonenden van het Huijgenspark en het Oranjeplein met elkaar te verbinden.

Datum: donderdag 10 mei, 11.00 – 17.00 uur

Locatie: Huijgenspark en Oranjeplein (locatie op Google Maps)

Volle strippenkaart? Haal een verrassing op!

Als je aankomt bij de Stadsspelen ontvang je een strippenkaart. Bij elke sport/activiteit krijg je een sticker. Met 5 stickers is je strippenkaart vol en krijg je een verrassing! Maar er zijn natuurlijk veel meer activiteiten waar je allemaal aan mee kan doen.

In elk stadsdeel een evenement

De Stadsspelen worden georganiseerd samen met allerlei partijen in de stad. Van Welzijn, tot aan scholen, sportverenigingen, zorginstellingen en Streetsport. Er is een evenement in elk stadsdeel.

Programma

Er zullen nog meer activiteiten zijn deze dag. Kijk regelmatig op deze website voor het actuele programma.

Oranjeplein

11.00 – 17.00 uur Voetbal 070 cup
11.00 – 17.00 uur Pannavoetbal
Headis
Streettennis
Boogschieten
BMX fietsen
Judo
Schaken XL
Springkussen
 13.00 – 15.00 uur Kickboksen
 15.00 – 17.00 uur Basketbal
Streettennis

Huijgenspark

11.00 – 17.00 uur Rolstoelbasketbal
Klimwand
Dans
Sweeper
 15.00 – 17.00 uur Basketbal
Plattegrond Centrum

Plattegrond Centrum