Boksen tijdens de StadsspelenKom je samen met vrienden, vriendinnen, buren of familie sporten en bewegen tijdens de meivakantie? Op donderdag 3 mei ben je welkom op het terrein van ADO Den Haag Cruyff Court Pachtersdreef om gratis mee te doen met allerlei leuke sporten en activiteiten.

Doe mee met sporten die je al kent of probeer eens een nieuwe sport. Er zijn veel verenigingen en sportorganisaties uit de buurt aanwezig, dus je kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Van voetbal tot dans, van basketbal tot BMX-fietsen. Voor jong en oud is er wat te doen, voor beginners en gevorderden. Iedereen is welkom! Bij sporten hoort ook een gezonde levensstijl. Je kunt testen hoe fit je bent en je kunt je eigen drankje mixen op de smoothiefiets!

Datum: donderdag 3 mei, 12.00 – 18.00 uur

Locatie: ADO Den Haag Cruyff Court, Pachtersdreef, Bouwlust (locatie op Google maps)

Volle strippenkaart? Haal een verrassing op!

Als je aankomt bij de Stadsspelen ontvang je een strippenkaart. Bij elke sport/activiteit krijg je een sticker. Met 5 stickers is je strippenkaart vol en krijg je een verrassing! Maar er zijn natuurlijk veel meer activiteiten waar je allemaal aan mee kan doen.

In elk stadsdeel een evenement

De Stadsspelen worden georganiseerd samen met allerlei partijen in de stad. Van Welzijn, tot aan scholen, sportverenigingen, zorginstellingen en Streetsport. Er is een evenement in elk stadsdeel.

Programma en plattegrond

Er zullen nog meer activiteiten zijn deze dag. Kijk regelmatig op deze website voor het actuele programma.

12.00 – 13.00 uur Hockey
12.00 – 17.00 uur Rolstoelbasketbal
12.00 – 18.00 uur Boogschieten
BMX fietsen
Boksen
Judo
Kickboksen
Voetbalgatenbord
Speedcheck
Pannavoetbal
Headis
Smoothiefiets
Fittest
13.00 – 18.00 uur Voetbal 070 cup
16.00 – 18.00 uur Basketbal

 

Plattegrond Escamp