Kom samen met vrienden, vriendinnen, buren of familie sporten en bewegen tijdens de meivakantie! Op woensdag 2 mei ben je welkom bij voetbalvereniging VV Haagse Hout om gratis mee te doen met allerlei leuke sporten en activiteiten.

Doe mee met sporten die je al kent of probeer eens een nieuwe sport. Er zijn veel verenigingen en sportorganisaties uit de buurt aanwezig, dus je kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Van voetbal tot dans, van taekwondo tot lacrosse. Voor jong en oud is er wat te doen, voor beginners en gevorderden. Iedereen is welkom! Bij sporten hoort ook een gezonde levensstijl. Je kunt testen hoe fit je bent en maak je eigen drankje op de smoothiefiets!

Datum: 2 mei van 11.00 – 18.00 uur

Locatie: VV Haagse Hout, Vlamenburg 38 (locatie op Google maps)

Volle strippenkaart? Haal een verrassing op!

Als je aankomt bij de Stadsspelen ontvang je een strippenkaart. Bij elke sport/activiteit krijg je een sticker. Met 5 stickers is je strippenkaart vol en krijg je een verrassing! Maar er zijn natuurlijk veel meer activiteiten waar je allemaal aan mee kan doen.

In elk stadsdeel een evenement

De Stadsspelen worden georganiseerd samen met allerlei partijen in de stad. Van Welzijn, tot aan scholen, sportverenigingen, zorginstellingen en Streetsport. Er is een evenement in elk stadsdeel.

Programma en plattegrond:
11.00 – 15.00 uur Rolstoelbasketbal
11.00 – 18.00 uur Voetbal clinics
Voetbal 070 Cup
Bubbelvoetbal
Lacrosse
Dans
Streettennis
Headis
Boogschieten
Judo
Boksen
Teakwondo
BMX-fietsen
Punchwall
Sweeper
Fittest
Schminken/henna
Smoothiefietsen
 14.00 – 18.00 uur Volleybal
 16.00 – 18.00 uur Basketbal
Plattegrond Haagse Hout

Plattegrond Haagse Hout