Kom samen met vriendjes, vriendinnetjes, buurman, buurvrouw of familie sporten en bewegen! Op maandag 21 mei ben je welkom om op het strand bij het The Hague Beachstadium gratis mee te doen met allerlei leuke sporten en activiteiten.

Doe mee met sporten die je al kent of probeer eens een nieuwe sport. Er zijn veel verenigingen en andere betrokken partijen uit de buurt aanwezig, om deze dag tot een succes te maken. Bij sporten hoort ook een gezonde levensstijl. Je kunt testen hoe fit je bent en je kunt je eigen drankje mixen op de smoothiefiets!

Datum: 21 mei, 11.00 – 18.00 uur

Locatie: The Hague Beachstadium, (achterzijde) Strandweg 4

De Stadsspelen worden georganiseerd samen met allerlei partijen in de stad. Van Welzijn, tot aan scholen, sportverenigingen, zorginstellingen en Streetsport. Er is een evenement in elk stadsdeel.

Programma
12.00 – 14.00 uur Bootcamp
Boksen
12.00 – 17.00 uur Rostoelbasketbal
12.00 – 18.00 uur Voetbal 070 cup
Streettennis
Dans
Beachrugby
Smoothiefietsen
Surf en durf
Boardingveld
Hindernisbaan
Pannavoetbal
15.00 – 18.00 uur Basketbal

 

Open dagen Sportstad aan Zee

De Stadsspelen in Scheveningen zijn onderdeel van de Open dagen Sportstad aan Zee van 18 tot en met 21 mei, die deel uitmaken van het themajaar Feest aan Zee ter ere van het 200-jarige bestaan van Scheveningen. Vanaf The Hague Beach Stadium tot aan de vuurtoren zijn bezoekers dagelijks tussen 10:00 en 20:00 uur van harte welkom om kennis te maken met verschillende beach, water, en urban sports! Neem ook een kijkje bij de Pro Freestyle- en de North Sea Regatta-wedstrijden die tegelijkertijd plaatsvinden.

Kijk op de website www.sportstadaanzee.nl voor meer informatie.